18 juuni 2008

Käimas on Olympuse kampaania Flash or Cash!

Olympus pakub piiratud aja jooksul kõigile E-3 kaamera ostjatele tasuta juhtmeta välklampi FL-50R või 3129.- EEK suuruse summa tagastamisvõimalust. Kampaanias osalemiseks peab vaid ostma ajavahemikus 1. juunist 31. augustini 2008 Olympus E-3 kaamera, selle internetis registreerima ja enne 11. oktoobrit 2008 meile kampaanias nõutud dokumendid saatma.

Valgustustingimuste parandamiseks ei pea tüütute juhtmetega tegelema. Olympuse uue kaugjuhitava (RC) välklambi FL-50R abil on valgustustingimuste parandamine väga lihtne ja mugav. See välklamp on suurepäraseks täienduseks Olympus E-3 D-SLR kaamerale, mille kiirust, pildikvaliteeti ja vastupidavust hinnatakse väga kõrgelt. E-3 kaamera võimaldab juhtida kuni kolme erinevat välklampide gruppi otse kaamera kerest – eraldi juhtseadist ei ole vaja. Fotograafidel on võimalik valgustingimusi parandada ilma tüütute juhtmete peale aega raiskamata. Juhtmeta välklamp FL-50R ühildub täiuslikult E-3-ga ja on ideaalseks abiliseks igale Olympuse E-System kaamerat kasutavale fotograafile.

Kampaanias osalemiseks saatke meile lihtsalt ostukviitungi ja registreerimisvormi väljatrüki koopa ning E-3 kaamera karbilt väljalõigatud vöötkood.


Need tuleb saata järgmisel aadressil:
Olympus D-SLR Promotion
Postfach 1420
32773 Lage
Germany


Kampaanias osalemiseks klõpsake siia , täitke taotlusvorm, trükkige see välja ning saatke koos ostukviitungi koopia ja E-3 karbilt väljalõigatud vöötkoodiga meile.


Allikas ja lisainfo: olympus.ee

Kommentaare ei ole: