11 juuni 2008

Fotokonkurss "Tartus näeme"!

Tartu linn koostöös Tartu Postimehega korraldab suvise fotokonkursi "Tartus näeme". Fotokonkursist oodatakse osa võtma nii tartlasi kui ka Tartu külalisi.

Fotodel võiks kajastuda see, millisena tartlased ise ja linna külalised Tartut näevad. Olgu siis piltidel mõni meeleolukas kultuurisündmus, värvikas inimene, huvitav detail linnakeskkonnast või Tartu vaim.

Fotod palutakse saata meiliaadressile infokeskus@raad.tartu.ee või viia Tartu infokeskusesse Raekoja esimesel korrusel. Igal nädalal valib žürii välja kolm parimat tööd, mille autorid saavad linnavalitsuselt auhinna. Nädala meeldejäävaim foto avaldatakse Tartu Postimehes.

Fotokonkurss on suvekampaania "Tartus näeme" üks ettevõtmisi. Teist aastat korraldatava suvekampaaniaga soovib Tartu linnavalitsus pilti atraktiivsest ja aastaringselt kihavast Tartust viia kõigi Eesti elanikeni.

Suvekampaania hüüdlausel "Tartus näeme" on mitu tähendust. Ühelt poolt on see kui lubadus tulla Tartusse ja kohtuda siin sõpradega. Teisalt kannab see lause mõtet, et Tartul on palju erinevaid külgi, mis pakuvad rõõmu, teadasaamist ja kaasalöömislusti.

Lisainfo: visittartu.com

Kommentaare ei ole: