28 august 2008

Pauk & Pilt homme Tartu kesklinnas

29. augustil toimub SA Teaduskeskus AHHAA ja MTÜ Noored Toredate Mõtetega koostööna linnaruumi kirgastav üritus nimega „Pauk & Pilt“, mille ajal saab ennast lõhkeva õhupalliga pildistada. Parimatest fotodest koostatakse näitus, mis pannakse üles linnakodanikele vaatamiseks Küüni tänavale.


Kiirfotograafeerimisvõimalust on paaril korral AHHAA üritustel juba varasemalt tutvustatud, aga seda pole seni lageda taeva alla toodud ning kõigile kättesaadavaks tehtud. Üritusega soovitakse tutvustada inimestele põnevat, lõbusat ning erakordset võimalust fotode tegemiseks. Ühtlasi on eesmärgiks äratada inimestes huvi fotograafia vastu.

Nelja tunni jooksul on pimedas fototelgis Küüni tänava haljasalal võimalik end koos lõhkeva õhupalliga kas üksi või sõpradega fotole jäädvustada. Kes soovib, võib oma fotot ekraanilt imetleda ja lasta pisikese tasu eest selle paberile printida. Kõigilt osalejatelt eeldatakse nõusolekut oma fotot näitusel eksponeerida.

Pildistamine on tasuta ja loodetavasti inspiratsiooni pakkuv. Lisainfot ürituse kohta leiate SA Teaduskeskus AHHAA ja MTÜ Noored Toredate Mõtetega kodulehelt.

Allikas: fotoring.blogspot.com

Kommentaare ei ole: