10 aprill 2008

Uued Coolpixid tulekul

Nikon COOLPIX P80

Uus kaamera pakub võimalusi uurida maailma nii kaugelt kui ka lähedalt.

10. aprill 2008 — Nikon Europe kuulutas täna välja COOLPIX P80, mis on uus täiendus edukale COOLPIX P-seeria tootevalikule. 10-megapikslisel kaameral on võimsa 18× suumiga NIKKOR objektiiv koos laiendatud telefoto võimaluse ning VR pildistabilisaatoriga selgete ja teravate tulemuste saamiseks. Aktiivse, detailidest huvituva fotohuvilise jaoks loodud kaamera korpus on oma klassi kompaktseim ning objektiiv ulatub lainurgast kuni tõsise telefotoni (35mm ekvivalendina 27 – 486 mm). Lisaks pakub P80 särituse manuaalset juhtimist (säriaeg ja ava) ning kõrget ISO6400 tundlikkust hämaras pildistamiseks. Erakordselt võimas suumobjektiiv suudab teravustada kuni 1 cm kaugusel asuvale objektile ning optiline VR pildistabilisaator vähendab kätevärina mõju pildile.


Nikoni EXPEED pilditöötlusprotsessoriga P80 on fotohuvilise jaoks igati kaasaegne lahendus, pakkudes täiustatud digitaalset funktsionaalsust kompaktses vormingus. Nikon Europe tarbetoodete asejuht Kazuhiro Okano kommenteerib: “COOLPIX P80 kaameral on kõik: võimas objektiiv, manuaal- ja automaatrežiimid ning täiustatud tehnoloogia kompaktses ja ergonoomiliselt kujundatud korpuses. Kõik, kes otsivad mitmekülgset ja kõrgkvaliteetset lihtsasti kaasaskantavat kaamerat, on tulemusi nähes üllatunud.”

Kaameral on kogu suumi ulatuses täpset kadreerimist võimaldav elektrooniline pildiotsija ja suur 2,7-tolline peegeldusvastase katte ning laia vaatenurgaga monitor.
Suure ulatusega suumobjektiivist, VR pildistabilisaatorist ja eraldusvõimest tulenevale tõhusale jõudlusele lisaks pakub P80 tehnoloogiaid, mis annavad silmapaistvaid tulemusi konkreetsetes situatsioonides. Grupipiltide ja portreede jäädvustamiseks loodud kolme ainulaadset Nikoni uuendust (näoprioriteediga automaatne teravustamine, kaamerasisene punaste silmade vähendus ja D-Lighting digitaalvalgustus) täiendab hämarates võttetingimustes kasutamiseks mõeldud kõrge ISO tundlikkus. Lisaks on kaameral videolõigu salvestamise võimalus ning 15 erinevateks situatsioonideks optimeeritud stseenirežiimi.
Loominguliste võimaluste hulka täiendab pärast pildistamist kasutatav pildi optimeerimise funktsioon, mis lubab kasutajal lisaks originaalse värvilise foto säilitamisele teha kaadrist ka mustvalgeid fotosid, kasutades soovi korral nelja erinevat efektfiltrit.

COOLPIX P80 on ideaalne kaamera fotohuvilisele, kes soovib täielikku käsitsijuhtimist, kompaktkaamera mugavust ning kõikvõimalikke muid valikuid. Tänu 15 stseenirežiimile, mis on seadistatud selliste olukordade jaoks nagu näiteks öövõte, ilutulestik, mererand, panoraamvõte ja spordifoto, saab tavapärastes situatsioonides parimate tulemuste saamiseks kaamerat eelnevalt seadistada. Videosalvestus suudab jäädvustada realistlikku liikumist kiirusega 30 kaadrit/sek ning ka aegvõtet, mis paljastab tundide või isegi päevade jooksul aeglaselt toimuvate stseenide salapära. Kaamerasse on integreeritud 52 MB sisemälu. Selle laiendusena saab tuhandete fotode kiireks jäädvustamiseks kasutada SD/SDHC-mälukaarte.


Nikon COOLPIX S52c ja S52

Uued kaameramudelid lisavad valikusse tugevust ja jätkavad WiFi ühilduvust


0. aprill 2008 - Nikon Europe esitles täna mudeleid S52 ja S52c – kaht uut kompakti edukas COOLPIX S seerias. Uute kaamerate elegantne disain ühendab endas stiili, mitmekülgsuse ja kerge kasutatavuse ning kohandab Nikoni tipptasemel uuendus- ja kvaliteedistandardeid. Kaamerad on mõeldud teadlikule tarbijale, kes usub, et stiil ja arenenud funktsionaalsus peaksid olema tootes ühendatud. Mõlemal kaameral on 9-megapiksline sensor teravate ja selgete piltide tegemiseks ja ruumisäästlik vertikaalselt paigutatud 3× suumi ja VR stabilisaatoriga NIKKOR objektiiv. S52c jätkab Nikon COOLPIX valiku uuenduslikkust, pakkudes võimalust jagada oma pilte koheselt sõpradega WiFi-ühenduse ja interneti kaudu.

„Nikoni EXPEED tehnoloogia kindlustab nobeda pilditöötluse ja kaamera töökiiruse,“ teatab Nikon Europe tarbetoodete asejuht Kazuhiro Okano, “ja COOLPIX S52 pakub stiili ja tehnoloogia ainulaadset kombinatsiooni. Oleme teinud kõik selleks, et nende fotoaparaatide kõrge väline kvaliteet vastaks sisulistele uuendustele. Loodame, et värvivalik sobib nii meestele kui naistele ja oleme kindlad, et neile, kes otsivad funktsionaalsust, meeldib S52c WiFi-ühenduvus.”

COOLPIX S52c
Oma lainelise pinnakujunduse, pehmete kurvide ja kauni viimistlusega on S52c kasutamine puhas rõõm. Vaatamata S52c vähesele kaalule ja kompaktsusele on kaamera ülimalt funktsionaalne. 9-megapiksline eraldusvõime, EXPEED pilditöötlus ja NIKKORi 3× optilise suumi ning VR pildistabilisaatoriga objektiiv kindlustavad parima pildikvaliteedi. WiFi ühenduse kaudu saab koheselt pilte jagada ja saata vaid ühe mugavalt paigutatud nupu vajutamisega. Internetikasutajad saavad oma pilte ja videolõike jagada Nikoni my Picturetown nimelise galerii kaudu, mis pakub kasutajale kuni 2 gigabaiti vaba salvestusruumi. Piltide vaatamine sõpradega kaameras on tänu suurele 3-tollisele LCD ekraanile paremaks muudetud. Ekraanil on lai vaatenurk ning kõrge kontrastsus.
S52c sisaldab kolme ainulaadset Nikoni uuendust – näoprioriteediga automaatset teravustamist, kaamerasisest punaste silmade vähendust ja D-Lighting digitaalvalgustust. Kui lisada siia kõrge ISO tundlikkus, on S52c inimeste ja gruppide pildistamiseks hämaras nii sise- kui välitingimustes täielikult varustatud. See pole kaugeltki kõik. Lisaks on kaameral videorežiim, 15 erinevateks situatsioonideks optimeeritud stseenirežiimi ja kuni 4 cm kaugusel asuvaid objekte pildistav lähivõtterežiim.

COOLPIX S52
S52 on varustatud samade põnevate funktsioonidega nagu S52c, kuid on mõeldud neile, kes ei vaja internetiühenduvust. Tänu sellele on S52 natuke väiksem (93 mm lai) ning kaamerat pakutakse kahes värvitoonis: hõbedane või must (sõltuvalt riigist, kus seda müüakse). Mõlemal kaameral on mugavad ja kasutajasõbralikud juhtnupud ning kergestiloetavad ekraanimenüüd funktsioonide juhtimiseks.

Allikas: photopoint.ee

Kommentaare ei ole: